Alta bibliotek

M. Seppola Simonsen (@m.sepsim) kommer på Finnlitt. Du kan se M i samtale med andre unge kvenske kunstnere. M leser høyt på Amundsen kafé og deltar også i samtale med Sabina Store-Ashkari (@ingentingusagt). Vi gleder oss! #finnlitt2021 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Susanne Hætta (Susannefoto / @susannefoto) kommer på Finnlitt som del av vårt digitale program. Dette er en av de få programpostene vi strømmer gratis for alle her på Facebook-sidene våre. Gå ikke glipp av det! Mer om programmet vårt finner du på www.finnlitt.no #finnlitt2021 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Alta

Åpningstider

Mandag 10:00- 16:00-
Tirsdag 10:00- 19:00-
Onsdag 10:00- 16:00-
Torsdag 10:00- 19:00-
Fredag 10:00- 16:00-
Lørdag 11:00- 15:00-
Søndag -

Selvbetjente åpningstider

Selvbetjening

Mandag 21:00- 21:30-
Tirsdag -
Onsdag -
Torsdag -
Fredag -
Lørdag -
Søndag -

Sommerles

Nå er det tid for Sommerles! Lesekampanjen varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser!

Spesialskrevet fortelling

Få passord av biblioteket og følg den spennende sommerlesfortellingen på sommerles.no i sommer!

Se filmer gratis 

Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis med ditt lånekort. Du logger deg inn med lånenummer og PIN-kode som du får på biblioteket.

Snurr film!

Bli med på sommerles

Sommerles er for alle barn fra 1.-7. klasse. Gå til sommerles.no for å delta og registrere barnas bøker.

Gratis filmer

Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis med ditt lånekort. Du logger deg inn med lånenummer og PIN-kode som du får på biblioteket.

Snurr film!