Tor Hauge sitter på hekken til en pram i Vadsø havn

Gamvik folkebibliotekGamvik folkebibliotek

Åpningstider

Mandag -
Tirsdag -
Onsdag 13:00- 18:00-
Torsdag 10:00- 14:00-
Fredag -
Lørdag -
Søndag -

4 days ago

Kodeord til kapittel 10 i Sommerlesfortellingen✨ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Kodeord til kapittel 9 i Sommerlesfortellingen✨ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Kodeord til kapittel 8 i Sommerlesfortellingen✨ ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

I sommer vil vi på fylkesbiblioteket vise fram folkebibliotekene i Troms og Finnmark her på Facebook. I dag besøker vi Gamvik folkebibliotek. Gamvik folkebibliotek er et lite og koselig bibliotek lokalisert på Mehamn skole. Biblioteket er en viktig møteplass, spesielt for barn. De har en hobbykrok med utstyr for kreative prosjekter, tilgang til PC, Ipad og sittegruppe der man kan lese bøker, spille spill og tilbringe tid med venner. Innimellom er det strikketreff og andre arrangementer for lånerne. Det beste med vårt bibliotek er det sosiale og kreative som foregår her, sier biblioteksjef Kari. I Gamvik bor det ca 1100 mennesker.Besøk bibliotekets nettsider: finnmarksbibliotekene.no/gamvik/ Hva ville Nord-Norge vært uten bibliotekene? Fortell oss hva du liker best med ditt bibliotek i kommentarfeltet. Cathrine Sophi Munthe-Kaas var førsteårsstudent ved OsloMet våren 2021, med heldigital studiepraksis hos oss. Hun har lagd presentasjonene av bibliotekene gjennom samtaler på e-post og telefon.Kontaktinfo til alle folkebibliotek i Troms og Finnmark finner du på fylkesbibliotekets nettsider: fylkesbibliotek.tffk.no/bibliotek/bibliotek-i-troms-og-finnmark/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Sommerles

Nå er det tid for Sommerles! Lesekampanjen varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser!

Spesialskrevet fortelling

Få passord av biblioteket og følg den spennende sommerlesfortellingen på sommerles.no i sommer!

Se filmer gratis 

Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis med ditt lånekort. Du logger deg inn med lånenummer og PIN-kode som du får på biblioteket.

Snurr film!

Bli med på Sommerles!

Sommerles er for alle barn fra 1.-7. klasse. Gå til sommerles.no for å delta og registrere barnas bøker.

Gratis filmer

Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis med ditt lånekort. Du logger deg inn med lånenummer og PIN-kode som du får på biblioteket.

Snurr film!