Tor Hauge sitter på hekken til en pram i Vadsø havn

Hasvik bibliotekHasvik bibliotek

Åpningstider

Monday 17:00- 20:00-
Tuesday 09:00- 15:30-
Wednesday 16:00- 20:00-
Thursday 09:00- 13:00-
Friday -
Saturday -
Sunday -

2 weeks ago

View on Facebook

2 weeks ago

I morgen er det 10 år siden terrorangrepet 22.juli og i den forbindelse vil jeg anbefale boken "En av oss - en fortelling om Norge" av Åsne Seierstad som er en gripende og godt skrevet bok om tiden før, 22 juli og tiden etter den forferdelige dagen. Dette er en av flere bøker som biblioteket har om 22 juli! Om du skulle ønske å tenne et lys eller syns dagen i morgen blir tung vil jeg også minne om at kirkene på Hasvik, Breivikbotn og Sørvær holder åpent i morgen klokken 12.00! 💛Ta vare på hverandre! 🌹Åpningstider:Mandag 17.00-20.00Tirsdag 09.00-15.30Onsdag 16.00-20.00Torsdag 09.00-13.00Biblioteket vil holde stengt fra 26 juli til 13 august grunnet ferie! Velkommen! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Biblioteket holder stengt mellom 26 juli og 13 august! 📚 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Ukens bok: "Sommerboken" av Tove Jansson ☀Sommerboken handler om Sophia, hennes pappa og farmor som tilbringer sommeren på en vakker øy i Finskebukta. Mest av alt er det en fortelling om forholdet mellom en meget gammel kvinne og en meget ung jente. Henvist til hverandre utforsker de øya og dens omgivelser, deler erfaringer og lærer av hverandre. Deres vennskap over generasjonene er like sterkt og intensivt som en sommer i skjærgården kan være etterlengtet. Tove Jansson har selv illustrert boken, som var hennes største suksess etter Mummi-bøkene.NB: Dette er siste uken biblioteket er åpent før ferien! Tar sommerferie fram til den 16 august så om du ønsker å hente reserverte bøker, Sommerles-premier eller låne noen nye bøker til sommeren må det gjøres denne uken! 😊☀Åpningstider:Mandag 17.00-20.00Tirsdag 09.00-15.30Onsdag 16.00-20.00Torsdag 09.00-13.00Velkommen! 😄 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Ukens bok: "Jeg skal hjelpe deg - en sykepleiers farvel til eldreomsorgen" av Vigdis J. Reisæter De aller fleste vil på et tidspunkt i livet komme til å sette bena i en sykehjemskorridor, enten det er som pasient, som ansatt eller som pårørende til et kjært familiemedlem som skal tilbringe den siste fasen av livet sitt der. Vigdis J. Reisæter arbeidet som sykepleier i eldreomsorgen i nesten ti år, og her forteller hun varme og sterke historier fra sitt arbeid tett på pasienter og pårørende. Ved å presentere oss for et knippe sykehjemspasienter gir hun innsikt i det vide spennet i sykepleierrollen, og hvor viktig god fagkunnskap, nærhet og mellommenneskelige relasjoner er for å gi pasientene en god og verdig avslutning på et langt liv. Men hva skjer når sykepleierens mulighet til å gi god omsorg effektiviseres bort? I tillegg til de gode historiene der pasientene får den nødvendige omsorgen, forteller Reisæter også om en skyggeside av norsk eldreomsorg. Hun retter søkelyset mot sykepleieres vilkår for å gi god omsorg - og dermed på hvordan vi tar vare på de eldre i Norge i dag. I tillegg til å være en hyllest til pleierne som daglig gjør sitt beste for å gi god pleie og skape hverdagsmagi rundt omkring på landets sykehjem, kan boken også leses som hennes aller siste avviksmelding.Åpningstider: Mandag 16.00-20.00Tirsdag 09.00-15.30Onsdag 17.00-20.00Torsdag 09.00-13.30Velkommen! ☀📚 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Sommerles

sommerles.no on digitaalinen lukemiskampanja 1.-7.-luokkalaisile. Kampanja kestää 1.6.-31.8. sommerles.no:ssa sie saatat rekistreerata kaikki net kirjat jokka olet lukenu, koota pisteitä, voittaa somia palkintoja, löytää lukuehotuksia, lukea eksklusiivisen Sommerles-muisteluksen, selvittää erilaisia tehtäviä taikka kuorata mitä muut lukevat!

Kuoraa Astridia ja Asbjørniä!

Joka viikko tullee ulos uusia osia jännässä muisteluksessa Astridistä ja Asbjørnistä. Muisteluksen löyvät sommerles.no:n sivulta. Tälläkertaa het lähtevät uuele seikkailulle: Merheen!

Katto filmejä ilmaseksi!

Katto lyhytfilmejä ja dokumenttifilmejä lainakortila. Loggaat sisäle lainanumerolla ja pin-koodila jokka saat biblioteekistä.

 

Pane filmi pyörimhään!

Sommerles motivoi!

Kesän  2019 aikana lapset Finmarkussa lukivat suunile 21000 kirjaa. Tiijätkö kunka monta sivua oon 21000 kirjassa? Se oon suunile 2,3 miljoonaa kirjasivua.

Katto filmejä ilmaseksi!

Katto lyhytfilmejä ja dokumenttifilmejä lainakortila. Loggaat sisäle lainanumerolla ja pin-koodila jokka saat biblioteekistä.

 

Pane filmi pyörimhään!