Tor Hauge sitter på hekken til en pram i Vadsø havn

Lebesby bibliotekLebesby bibliotek

Åpningstider

Mandag 09:00- 15:00-
Tirsdag 13:00- 18:00-
Onsdag 10:00- 15:00-
Torsdag -
Fredag -
Lørdag -
Søndag -

Vi bidrar med kreativt verksted for barn og unge. Har du lyst å jobbe med trykk eller stop-motion video er det bare å melde seg på!Link til hjemmeside for påmeldingsslipp: www.lebesby.kommune.no/sommeraktiviteter-for-barn-og-unge-i-kjoellefjord.6401202-37229.html ... See MoreSee Less
View on Facebook
Da var det vår tur til å bli presentert blant alle de flotte bibliotekene i fylket! 🙂I sommer vil vi på fylkesbiblioteket vise fram folkebibliotekene i Troms og Finnmark her på Facebook. I dag besøker vi Lebesby bibliotek, Kjøllefjord Folkebibliotek.Lebesby bibliotek er et kombinasjonsbibliotek som ligger i hjertet av Kjøllefjord i nye fine lokaler. Biblioteket har filial på Lebesby, og bok i butikk-tilbud på Kunes og Veidnes. Biblioteket jobber med barnebokbad for å øke leseglede hos barn og unge. Samarbeidet med bokhandel, skolen og resten av kulturavdelingen skaper gode og varierte tilbud på et lite sted. Biblioteket har egen makerspaceavdeling, og lever for sine lånere. I Lebesby bor det omtrent 1300 mennesker.Besøk bibliotekets nettsider: finnmarksbibliotekene.no/lebesby/Hva ville Nord-Norge vært uten bibliotekene? Fortell oss hva du liker best med ditt bibliotek i kommentarfeltet. Cathrine Sophi Munthe-Kaas var førsteårsstudent ved OsloMet våren 2021, med heldigital studiepraksis hos oss. Hun har lagd presentasjonene av bibliotekene gjennom samtaler på e-post og telefon.Kontaktinfo til alle folkebibliotek i Troms og Finnmark finner du på fylkesbibliotekets nettsider: fylkesbibliotek.tffk.no/bibliotek/bibliotek-i-troms-og-finnmark/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Denne og neste uke er biblioteket ikke betjent på grunn av ferieavvikling. 🌞 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Sommerles

Nå er det tid for Sommerles! Lesekampanjen varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser!

Spesialskrevet fortelling

Få passord av biblioteket og følg den spennende sommerlesfortellingen på sommerles.no i sommer!

Se filmer gratis 

Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis med ditt lånekort. Du logger deg inn med lånenummer og PIN-kode som du får på biblioteket.

Snurr film!

Bli med på Sommerles!

Sommerles er for alle barn fra 1.-7. klasse. Gå til sommerles.no for å delta og registrere barnas bøker.

Gratis filmer

Se kortfilmer og dokumentarfilmer gratis med ditt lånekort. Du logger deg inn med lånenummer og PIN-kode som du får på biblioteket.

Snurr film!