Sånn ser det ut når en bokhylle på 3,5 x 5 meter skal opp på veggen!

I midten av februar kom møbelsnekkerne fra Finnsnes Interiør og Møbler som har laget bokhyllene til biblioteket. I løpet av tre dager satte de opp hyller, sittebenk og skap. Hyller og skap er laget etter interiørarkitekt Terese Simonsens tegninger.

Tanken bak innredningen av biblioteket er å frigjøre gulvplass, ved å ha bokhyller langs veggene heller enn midt i rommet. For å få dette til og for å få så mye hylleplass som mulig, måtte det spesialbygde hyller til. Den største hylla er på ca 3,5 x 5 meter og krevde sin mann og kvinne for å få på plass. Hele åtte stykker måtte til for å reise konstruksjonen. Dette er den største hylla møbelsnekkerfirmaet noen gang har laget.

Vi er veldig fornøyde med resultatet og er imponert over håndverket. Nå ser vi frem til å fylle hyllene med bøker.