I samarbeid med Nils Grønningsæter fra 3Dviz www.3dviz.no arrangerer Lebesby kommune kurs i 3D-printing 20. og 21. juni. Nils vil fortelle oss hva 3D-printing er for noe og lære oss 3D-modellering. Vi får opplæring i bruk av bibliotekets nye 3D-printer. Avhengig av kapasitet vil det bli anledning til å printe ut modeller i løpet av kurset.

Det er begrenset med plasser på kurset. Ved stor interesse, vil vi prioritere de som er villig til å være superbrukere fremover (herunder lære opp/bistå andre i bruk av 3D-printeren).

Utstyrskrav:

Ved påmelding må du oppgi hvilken dato du har anledning til å være med (samme kurs kjøres begge dager):

Ettermiddagskurs 20. juni: 18:00-21:00

Formiddagskurs 21. juni: 10:00-13:00

Sted: Makerspace/verkstedet i Kjøllefjord folkebibliotek

Påmelding innen torsdag 15. juni til Hege Johansen: hege.johansen@lebesby.kommune.no